Afstudeerders - internationaal marktonderzoek

Omschrijving

Wie wij zijn?

12Build is een innovatief en snelgroeiend softwarebedrijf binnen de internationale bouwsector.

Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Bekijk de mogelijkheden maar eens op 12build.com.


Afgelopen jaren hebben wij verschillende awards gewonnen. Waaronder de Fast50, FD Gazellen Awards, Europe's Fastest Growing Companys en de Top250 groeibedrijven. 


Ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage en kun jij één of meer van de onderstaande vragen met ‘JA’ beantwoorden?

  • Heb jij op jouw hogeschool of universiteit alles geleerd over marktonderzoeken?
  • Wil jij stage lopen bij een supergave organisatie?
  • Wil jij ervaring opdoen bij een snelgroeiende internationale organisatie?

Dan zoeken wij jou!

Vanuit ons nieuwe kantoor in Nijverdal ga jij een marktonderzoek doen naar één of meer van deze landen:

  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • Duitsland
  • Frankrijk

Vereisten

WAAROM STAGE BIJ 12BUILD?:

Je gaat onderzoeken hoe 12Build zich in deze landen kan vestigen en welke bouwbedrijven er op de ABC-leadlijst mogen komen. Dit ga je doen door middel van deskresearch en telefonische interviews met internationale hoofdaannemers. Een goede Duitse of Franse spreekvaardigheid is dan ook een voorwaarde.

 

Graag gaan we samen met jou in gesprek over de precieze invulling van dit onderzoek. Samen komen we zeker tot een geweldige, uitdagende stage.

 

Je komt terecht in een gedreven, professioneel en daadkrachtig team! Hier houden we naast van hard werken ook van gezelligheid.

 

 

Jouw CV is natuurlijk ook van belang maar vertelt vooral wat over jou geschiedenis. Bij 12Build vinden wij het nog veel belangrijker hoe jij als persoon bent en waar jij graag naar toe wilt groeien. 

Vertel je ons dat in een korte video? (max. 1,5 minuut)