BEN JIJ ONZE NIEUWE MEDIOR DEVELOPER?

Omschrijving

Wil jij werken aan een breed scala van nieuwe ontwikkelingen binnen een ambitieus team met veel passie voor development? Heb je wat met de (internationale) bouwsector en tenminste 2  jaar werkervaring? Ben je ambitieus en wil je veel leren van ons professionele development-team?


Benieuwd wat jouw nieuwe collega's vinden van werken bij 12Build? 

Werken bij 12BuildInmiddels zijn we met meer dan 50 collega’s verdeeld over 2 kantoren en zijn we 5 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder. De ‘ontwikkel-drift’ klotst hier tegen de plinten. Dat kan ook niet anders als je ‘hét offerteplatform voor de bouw’ wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12build.com.


Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build.

Vereisten

En toch willen wij blijven groeien.  Ons 12Build-team in Nijverdal is daarom op zoek naar jou; een leergierige en enthousiaste Medior PHP-programmeur. Wij bieden jou de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen door te voeren.  Een onverzadigbaar team met een passie voor development helpt je naar de bovenste etage.


Mocht je voor jezelf een open deur willen creëren, dit helpt:

  • gedegen kennis van PHP, MySQL, Javascript en CSS, ervaring met Laravel is een pre;

  • een georganiseerde, planmatige en flexibele teamplayer;

  • een proactieve en zelfstandige werkhouding;

  • klantgericht, klantvriendelijk en commercieel denkend en handelend;

  • leergierig, technisch inzicht en graag op de hoogte blijven van de laatste technieken;

  • iemand met een duidelijke technische visie en het vermogen om hierover te sparren met collega's.

Mocht je het idee hebben dat bovenstaande een beschrijving van jouw persoonlijkheid is, dan zien we je sollicitatie met cv en motivatie graag verschijnen!