WIJ ZOEKEN EEN SENIOR-DEVELOPER

Omschrijving

Wil jij jouw vindingrijke expertise inzetten voor revolutionaire innovaties in de cloud? Heb je wat met de (internationale) bouwsector en tenminste 5 jaar werkervaring? Ben je ambitieus en wil je je analyserende skills laten gelden in ons professionele development-team?


Senior - DeveloperInmiddels zijn we met meer dan 50 collega’s verdeeld over 2 kantoren en zijn we 5 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder. De ‘ontwikkel-drift’ klotst hier tegen de plinten. Dat kan ook niet anders als je ‘hét offerteplatform voor de bouw’ wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12build.com.


Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build.

Vereisten

En toch kan dat beter. Ons 12Build-team in Nijverdal is daarom op zoek naar jou; een enthousiaste senior PHP-programmeur die Nederland’s grootste vraag- en aanbodsite voor de bouw graag een lift geeft. Wij bieden jou de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen door te voeren. Jouw job is het analyseren van data en technische ondersteuning van onze data-afdeling. Een onverzadigbaar team met een passie voor development helpt je naar de bovenste etage.


Mocht je voor jezelf een open deur willen creëren, dit helpt:

  • gedegen basiskennis van PHP, MySQL, Laravel, HTML, CSS, Javascript/JQuery, Linux en bij voorkeur ook van GIT, SCRUM, Elasticsearch, Cloud structuren en services;

  • een georganiseerde, planmatige en flexibele teamplayer;

  • een proactieve en zelfstandige werkhouding;

  • analytisch, klantgericht en commercieel denkend en handelend;

  • leergierig, technisch inzicht en graag op de hoogte blijven van de laatste technieken;

  • iemand met een duidelijke technische visie en het vermogen om hierover te sparren met collega's.

Mocht je het idee hebben dat het zowaar allemaal klopt, dan zien we je sollicitatie met cv en motivatie graag verschijnen!


Benieuwd wat onze collega's vinden van werken bij 12Build? 

Werken bij 12Build
PS. Lijkt deze vacature jou te zwaar? Wij zijn ook op zoek naar een Medior - Developer