Chief Growth Officer (CGO)

  • Management
  • Nijverdal, Netherlands

Chief Growth Officer (CGO)

Job description

De strategie van 12Build om het meest gebruikte offerte platform van Nederland en Europa te worden heeft geleid tot een de-facto marktleiderschap in Nederland en duidelijke groeiplannen. Om mede gestalte te geven aan de verdere groei en professionalisering van 12Build als het leidende platform in Europa zijn we op zoek naar een..


Daadkrachtige denker - doener - teamspeler
Wat zoeken we?

Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor de groei van 12Build in Europa en het verder ontwikkelen van 12Build als (nog betere) online sales organisatie. Je haakt daarbij de juiste Europese partners aan en je houdt de contacten warm. Anderzijds zorg je er ook voor dat de dagelijkse operatie soepel loopt, dat we focus blijven houden en dat we het juiste blijven doen zodat we kunnen blijven knallen! 


Wat bedoelen we daar nou precies mee?

Wij zoeken een CGO die voldoende bagage meeneemt in het neerzetten en verder ontwikkelen van internationale software organisaties, liefst met ervaring en/of kennis van een SaaS enabled marketplace organisatie en die zich aangesproken weet door onze no-nonsense, zelfsturend gedreven organisatie aanpak, waar mensen zich kunnen ontwikkelen en stappen kunnen en mogen zetten.


Je bent in staat onze visie op de markt, klanten, partners en medewerkers uit te dragen en mede vorm te geven. Je bent een leider die duidelijkheid vraagt en geeft, die het beste uit mensen weet te halen en daarbij een gestructureerde, planmatige en pragmatische aanpak voorstaat. Jouw kracht ligt in het laten groeien van een organisatie en gelijktijdig de basis en fundamenten te leggen voor de middellange termijn. Dat vraagt strategische visie, tactisch inzicht, maar ook operationele daadkracht.Wat ga je doen?

Je bent eindverantwoordelijk voor de gehele 12Build operatie bestaande uit sales SaaS (hoofdaannemers), sales media (onderaannemers), marketing, customer success & support (SaaS), service (media), data en last but not least development. Je bent in staat om succesvolle internationale partnerships te initiëren en verder uit te bouwen en end-to-end verantwoordelijk voor concern-saas overeenkomsten


Samen met het MT zet je strategische richting uit, ben je in staat om als gesprekspartner voor klanten en partners relaties uit te bouwen en te versterken. Door jouw rol is de ondernemer in staat zich te focussen op midden- en langere termijn en het ontwikkelen van nieuwe concepten en ideeën.


Je zorgt voor het realiseren en beheren van de internationale groei zoals verwoord in de strategische ambitie van 12Build en zorgt voor het team en de organisatie om dit waar te maken, zowel qua mensen, processen en systemen. Daarvoor bouw je eenduidige processen en systemen op basis waarvan de teams hun werkzaamheden organiseren en uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor jouw medewerkers en bent niet alleen verantwoordelijk maar voelt je ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van medewerkers en teams in een talent gedreven organisatie waar persoonlijke groei en teamontwikkeling key is.Benieuwd naar onze droom en daarmee ons Big Hairy Audacious Goal? Check dan deze video!Robert van Bloem, Head of Development

''Ik werk al meer dan 10 jaar bij 12Build en heb elk jaar weer genoeg uitdagingen en groeikansen op uiteenlopende gebieden. Er zijn altijd leuke nieuwe projecten om samen op te pakken. In combinatie met de positieve verbinding met collega's en klanten is dit voor mij een ideale werkomgeving.''

Requirements

Nieuwsgierig naar de energie en wat meer inhoud?
Bekijk dan in de volgende video wat collega's zeggen over 12Build!
Wat breng je hiervoor mee?

Je bent een inspirerende leider, die denken & doen combineert en dat ook uitstraalt in de praktijk brengt, overtuigend, uitdagend, gericht op resultaat. Tegelijkertijd mens gericht, dienend en warm. Je bent overigens vooral jezelf in alle omstandigheden en situaties. Lastige en complexe problemen zijn voor jou onderdeel van je werk en los je op, je wordt blij van medewerkers die de extra stap zetten en klantgericht zijn. Door duidelijke doelen te stellen, realiseer je voor jezelf, je collega’s dat 12Build het offerte platform wordt in Europa.


Verder vragen we:

  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een internationale SAAS software of professionele IT services omgeving;
  • Ervaring met het werven, binden en ontwikkelen van jong talent en hoogopgeleide medewerkers;
  • Bewezen ervaring met het onderhouden en verder ontwikkelen van klantrelaties en strategische partnerrelaties;
  • Je hebt een passie voor b2b SaaS (marketplaces);
  • Bovenstaande weet je met meerdere voorbeelden en referenties aan te tonen.
  • WO werk- en denkniveau

Wat bieden we je?

De positie biedt, naast een marktconform salaris, leaseauto en overige secundaire arbeidsvoorwaarden, een kans om te werken in fantastisch en enthousiast team met een goed doorontwikkelde een strategische bijdrage te leveren aan de groeiambities van 12Build.


Cultuur en aanpak

Bij 12Build zijn wij trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen aanpassen en wat wij precies doen, beschrijven wij in dit handboek.Reageren

Reacties op deze vacature worden doorgezet naar BOLD.interim, zij verzorgen voor ons de eerste beoordeling en eerste gesprekken.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.