Content Marketeer (24-40 uur p/w)

 • Marketing
 • Zwolle, Netherlands

Content Marketeer (24-40 uur p/w)

Job description

Als Content Marketeer neem jij het voortouw in het realiseren van content voor de online zichtbaarheid van 12Build. Schrijf jij graag pakkende artikelen, whitepapers & blogs en weet je daarnaast hoe je social media tackelt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. 


Werken bij 12Build, durf jij het aan? 


Wat ga je doen? 

Op vermakelijke wijze laat je zien waar 12Build voor staat en wat wij kunnen betekenen voor onze doelgroep. Je bent een teamplayer, creatief en een kei in taal.

Jij weet hoe je de gewenste communicatie-uitingen vertaalt naar interessante content zoals blogs of social mediaposts. Je werkt nauw samen met het Customer Success team om tot goede, overtuigende & indrukwekkende klantverhalen en testimonials te komen. Je krijgt alle vrijheid om te woekeren met jouw talent voor content creatie en marketing. 

En natuurlijk sta je er niet alleen voor. Wij zijn onlangs gegroeid tot een team van drie enthousiaste Digital Marketeers en de vierde, een Product Marketeer, is in aantocht. Genoeg mogelijkheden dus om samen te groeien en elkaar te versterken. 


12Build - waar je écht het verschil kunt maken!


12Build is het offerteplatform voor de Bouw. Duizenden bouwbedrijven in heel Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. 


Tegenwoordig zijn we met meer dan 65 collega’s, verdeeld over 2 kantoren. Sinds 2007 zijn we 5 producten, 14 jaar en 6 verhuizingen verder. Onze groeiambities zijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voor de Europese bouw wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12build.com.

Robert van Bloem, Head of Development

''Ik werk al meer dan 10 jaar bij 12Build en heb elk jaar weer genoeg uitdagingen en groeikansen op uiteenlopende gebieden.

Er zijn altijd leuke nieuwe projecten om samen op te pakken. In combinatie met de positieve verbinding met collega's en klanten is dit voor mij een ideale werkomgeving.''

Wat doe je zoal?

 • Je maakt interessante content voor klanten en partners;
 • Je deelt die toffe content via onze social mediakanalen en de website;
 • Je werkt nauw samen met je directe collega’s en externe bureaus;
 • Je teksten zorgen o.a. voor leadgeneratie in Europa.

En waarschijnlijk komt er nog veel meer bij kijken. Dat is afhankelijk van jouw eigen input & ideeën en die van je collega's. Wij kijken vooral naar wat jij leuk vindt, wat jou motiveert en waar je talent ligt. 

Requirements

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en enige ervaring;

 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos, zowel mondeling als schriftelijk; Deutsch wäre schön and English would be great;

 • En ja, een pro zijn met nerf guns geeft je al snel bonuspunten.


De vrijheid en de uitdagingen in deze nieuwe job zijn legio. We zoeken hiervoor een sprankelende persoonlijkheid met visie die gek is op krachtige teksten.


Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan in de volgende video wat collega's zeggen over 12Build!


What's in it for you?

 • Een goed salaris tussen de € 2.600 en €3.200 o.b.v. kennis en ervaring;
 • Een moderne werkplek waar je alle middelen en tools krijgt om je werk als een pro uit te voeren;
 • De mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken;
 • Een toffe relaxruimte met o.a. pooltafels, tafeltennis en FIFA;
 • Werken in een bedrijfscultuur waar openheid en transparantie ook echt op nummer 1 staan;
 • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, sprekers en workshops;
 • 12Build is aangesloten bij Compassion om armoede onder kinderen tegen te gaan. Je wordt gekoppeld aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek; 
 • Een werkplek waar creativiteit, out-of-the-box denken zeer gewaardeerd wordt en je ook echt direct iets met je ideeën kunt gaan doen;
 • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk.


En nog veel meer, maar dat ontdek je zelf wel. Wil je een beeld krijgen van de dagelijkse praktijken binnen 12Build? Volg dan @lifeat12Build op instagram en kom erachter dat we ook echt zijn wie we zeggen.
                                               


Rol nu even je mouwen op.. Zie je al kippenvel? Klinkt deze functie als een feestje in je oren? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!Tot snel!