Customer Success Manager Nijverdal of Zwolle

 • CSM
 • Nijverdal, Netherlands

Customer Success Manager Nijverdal of Zwolle

Job description


12Build is de SaaS enabled marketplace voor de Europese bouw en daar zijn we heel trots op. Jij hebt hierin een heel belangrijke taak. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het geluk van onze klanten! Je zorgt ervoor dat onze klanten succesvol gebruik kunnen maken van ons online platform en dat ze onze tool optimaal kunnen gebruiken.

Maar waarom zou je bij ons komen werken? Nou, daar kom je snel achter. We hebben je namelijk enorm veel te bieden!Werken bij 12Build, durf jij het aan? Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden bouwbedrijven in heel Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te delen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build.


We zijn met zo’n 60 collega’s, verdeeld over 2 kantoren. Sinds 2007 zijn we 5 producten, 14 jaar en 6 verhuizingen verder. Onze groeiambities zijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voor de Europese bouw wilt zijn. En blijkbaar doen we het goed. Check het zelf maar eens op 12build.com.


12Build groeit. Snel. Om die groei in goede banen te leiden en vooral niet over onze eigen benen te struikelen, gebruiken we de groeimethode Scaling Up. Je weet wel, van die Amerikaan Verne Harnish. We zijn goed op weg om processen, communicatiestromen en vergaderritmes op de beste manier in te richten. We willen met de beste mensen de goede dingen doen. En vervolgens die goede dingen goed doen. Belangrijk onderdeel daarvan is om de juiste KPI’s te kiezen. Daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken.
Robert van Bloem, Head of Development

''Ik werk al meer dan 10 jaar bij 12Build en heb elk jaar weer genoeg uitdagingen en groeikansen op uiteenlopende gebieden.

Er zijn altijd leuke nieuwe projecten om samen op te pakken. In combinatie met de positieve verbinding met collega's en klanten is dit voor mij een ideale werkomgeving.''

12Build - waar je écht het verschil kunt maken!


Je nieuwe job - dit staat je te wachten!


Hoofdaannemers en bouwspecialisten alles uit ons product laten halen. Daar zet ons Customer Success (CS) team zich voor in. Je bent dus regelmatig met klanten in contact. Daardoor weet jij wat er leeft en kun jij je makkelijk in de klant verplaatsen. Jouw eerste klantcontact begint bij de onboarding van nieuwe klanten. Ook bestaande klanten help jij Matchmaker zo optimaal mogelijk gebruiken.  


De onboarding en al het andere klantcontact hoeft niet altijd 1-op-1 online contact te zijn met de klant. Hoe dan wel? Nou, door hele goede informatievoorziening! Jij zorgt samen met je collega’s voor dat de onboarding zoveel mogelijk geautomatiseerd gaat. Op die manier doen klanten door middel van video’s en tekst een heleboel zelf. Daarna zijn wij daar om, als dat nodig is, te helpen.


Ontwikkelingen komen niet alleen van onze klanten. Het liefst zijn we ze voor: door zelf kritisch te blijven en onze tool te blijven verbeteren. Mist er een onderdeel in Matchmaker, maar zou dat er wel moeten zijn? Prima! Het CS-team heeft korte lijntjes met onze developers om de klantwensen te realiseren. Daar draait het immers om: het product passend maken naar de wensen van onze klanten.


Zit je in je weekend het liefst te breien of puzzels te leggen? Dan is deze vacature misschien niets voor jou. Wij verwachten van je dat je ‘iets hebt’ met digitalisering. Dat je het leuk vindt om zelf technische snufjes uit te proberen en je weet wat er in Silicon Valley gebeurt.


Initiatief is jouw tweede naam. Energie je derde. Je kunt niet wachten om die energie te stoppen in een heel tof bedrijf met de meest geweldige collega’s.


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijverdal, maar we hebben tevens een kantoor in Zwolle. Het is mogelijk om, afhankelijk van je woonplaats, vanuit Zwolle en Nijverdal te werken. Momenteel werken we vanwege Covid-19 voornamelijk vanuit huis, maar gedeeltelijk remote werken zal een blijvende mogelijkheid zijn. 
Tiffany Frasa - Content Marketeer

''Creatieve vrijheid, openheid en goede gesprekken met collega's. Ik werk nu pas twee maanden bij 12Build en die drie dingen vind ik hier het meest bijzonder. Dit bedrijf stimuleert je om jezelf te zijn en jezelf te ontwikkelen. De welbekende bedrijfsclichés zijn waarheid bij 12Build: we doen het écht samen.''In het kort

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor hoofdaannemers en bouwspecialisten;
  • Je baseert je mening niet alleen op je onderbuik, maar vooral ook op cijfers;
  • Je klikt makkelijk met allerlei soorten klanten en (technische) partners;
  • Je hebt voelsprieten voor commerciële kansen;
  • Je vindt het leuk om deel te nemen aan het (agile) ontwikkelingsproces van software (zoals UX of het schrijven van user stories);
  • Je barst van de energie en je wilt altijd blijven leren;
  • Je scoort bonuspunten als je ervaring hebt in de bouw!

  En waarschijnlijk komt er nog veel meer bij kijken. Dat is afhankelijk van jouw eigen ideeën en die van de mensen in je team.

Requirements

Must:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting IT;
 • Je beheerst de Nederlandse en de Duitse of Franse (of beide) taal.  Nu al nieuwsgierig? Bekijk dan in de volgende video wat collega's zeggen over 12Build!  Nicole Egberts - Web Developer

  ''Al ruim 4 jaar werk ik bij 12Build. Door de combinatie van grote projecten en operationele zaken heb ik een afwisselende baan. Ik leer vooral door te doen en dat is precies wat mij aanspreekt in deze functie. Ook wordt er op allerlei vlakken meegedacht aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zo heb ik bijvoorbeeld een taalcursus Duits gevolgd.''  What’s in it for you?

  • We helpen je met het inrichten van je thuiswerkplek;
  • Zodra we weer naar ons toffe kantoor kunnen, zijn we niet vies van een potje poolen, FiFA of tafeltennis;
  • Bij ons is het geen cliché, maar waarheid: Werken in een bedrijfscultuur waar openheid en transparantie op nummer 1 staat;
  • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, lezingen en workshops;
  • 12Build is aangesloten bij Compassion om armoede onder kinderen tegen te gaan. Als je dat wilt, dan koppelen we je aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek. Klik hier voor meer informatie;
  • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes. Wel zo makkelijk;
  • Een super gaaf onboarding proces. Weet jij het raadsel van ‘the magic sword’ op te lossen?;
  • En nog veel meer, maar dat ontdek je zelf wel!
   En nog veel meer, maar dat ontdek je zelf wel. Wil je een beeld krijgen van de dagelijkse praktijken binnen 12Build? Volg dan @lifeat12Build op instagram en kom erachter dat we ook echt zijn wie we zeggen. Vergeet ook vooral ons cultuurboek niet door te lezen!
                                                         Rol nu even je mouwen op.. Zie je al kippenvel? Klinkt deze functie als een feestje in je oren? Dan zijn we heel benieuwd naar jou!
   Tot snel!