He Content Marketeer, ben jij ons nieuwe Tekstenmonster?

 • Marketing
 • Nijverdal, Nederland

He Content Marketeer, ben jij ons nieuwe Tekstenmonster?

Omschrijving

Schrijf jij graag pakkende artikelen, whitepapers en blogs en weet daarnaast hoe je social media tackelt?  Wil jij je eigen content analyseren en optimaliseren om de impact ervan te vergroten? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Je ontfermt je samen met een collega over alle marketing binnen 12Build.


Op vermakelijke wijze laat je zien waar 12Build voor staat en wat wij kunnen betekenen. Je bent een teamplayer en gaat graag in gesprek met collega’s en klanten om de juiste informatie boven tafel te krijgen. Je giet die in opvallende content, want jij bent creatief en een kei in taal. 

Mooiere jobs zijn er nauwelijks. Je krijgt alle vrijheid om te woekeren met jouw talent voor contentcreatie en marketing. En ja, een leuk steekje los strekt bij ons al snel tot aanbeveling.


Bedrijfscultuur? Maak kennis met 12Build 's cultuur! 

 

Werken bij 12Build


12Build is het offerteplatform voor de Bouw. Duizenden bouwbedrijven in heel Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. 


Tegenwoordig zijn we met meer dan 50 collega’s, verdeeld over 2 kantoren. Sinds 2007 zijn we 5 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder. Onze groeiambities zijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voor de Europese bouw wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12build.com

Vereisten

Wat doe je zoal?

 • Je maakt interessante content voor klanten en partners

 • Je deelt die toffe content via onze social mediakanalen en de website

 • Je zoekt nieuwe kanalen, test advertenties en stuurt bij

En waarschijnlijk komt er nog veel meer bij kijken. Afhankelijk van jouw eigen input en ideeën en die van de mensen op kantoor. Ook kijken wij wat jij leuk vindt om te doen en wat bij jou past.


Wat zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en een paar jaar ervaring

 • Je beheerst de Nederlandse foutloos, zowel mondeling als schriftelijk; Engels en/of Duits is een pré

 • Je ontwikkelt samen met je collega een contentstrategie vanuit het contentplan

 • Je stelt een content jaarkalender op en stuurt deze naar eigen inzicht bij

 • Je weet wat leadgeneratie is en hoe je dit succesvol toe moet passen

 • Je werkt nauw samen met je directe collega’s en externe bureaus

De vrijheid en de uitdagingen in deze nieuwe job zijn legio. We zoeken hiervoor een sprankelende persoonlijkheid met een passie voor krachtige teksten


Zet jij samen met de de volgende stap in content marketing?