Meewerkstagiair(e) contentmarketing

  • Marketing
  • Nijverdal, Netherlands

Meewerkstagiair(e) contentmarketing

Job description

Hey student(e)! Jij bent vast op zoek naar een stage in marketing/communicatie/content. Klopt? Mooi! Lees dan verder. Want misschien is 12Build wel dé plek voor jou.


We zijn op zoek naar een contentmarketingstagiair(e) (wat een prachtig galgjewoord). Bij 12Build schrijf je tijdens je stage klantverhalen, whitepapers, blogs en content voor social media. Dat schrijf je op zo’n manier dat mensen het wel moeten lezen. Beetje zoals deze vacature.


Je ondersteunt onze content marketeer in haar taken en je komt natuurlijk zelf ook met nieuwe ideeën voor leuke blogs en whitepapers. Je leert hier hoe je een interview afneemt, hoe je prikkelende teksten schrijft voor LinkedIn en Facebook en je krijgt een stoomcursus Nederlandse taal van onze eigen taalfanaat.


Wie/wat is 12Build?

12Build is een innovatief en snelgroeiend softwarebedrijf binnen de internationale bouwsector. Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om offertes aan te vragen, in te dienen en documenten met elkaar te delen. Bekijk de mogelijkheden maar eens op 12Build.com. We hebben kantoren in Nijverdal en Zwolle. Je mag zelf kiezen waar je werkt!

Werken bij 12Build: durf jij het aan?Afgelopen jaren hebben wij verschillende awards gewonnen. Waaronder de Fast50, FD Gazellen Awards, Europe's Fastest Growing Companys en de Top250 groeibedrijven.


Klinkt dat saai? Een softwarebedrijf in de bouw? Is het niet. De tool is al gebouwd en vet succesvol in Nederland. 70% van de Nederlandse bouwomzet gaat al via ons platform, dus bijna alle grote en kleine namen in de Nederlandse bouwsector kennen ons. Als marketingstagiair(e) is het jouw taak om daarover te schrijven. En schrijven, dat kun jij. Of dat wil je beter kunnen.

Requirements

Goed. Klaar voor de checklist? Dan weet je gelijk of dit iets voor jou is. Komt ie:

  • Heb jij op jouw hogeschool of universiteit al het een en ander geleerd over communicatie, marketing of content?

  • Hou je van slechte grappen?

  • Durf je vragen te stellen als je iets niet snapt?

  • Durf je het aan te geven als iets veeeeeeel te simpel voor jou is?

  • Wil jij ervaring opdoen bij een snelgroeiende, internationale organisatie?

  • Weet jij wanneer je een d of een t aan het einde van een werkwoord schrijft?


Oké dan. Nee, wacht. Klein testje: Wat is goed? ‘Me fiets’ of ‘mijn fiets’? Weet je het antwoord 100% zeker? Mooi, dan zien we vast jouw sollicitatie in onze mailbak.


Waarom jij stage wil lopen bij 12Build

Je komt terecht in een gedreven, professioneel en daadkrachtig, tikkeltje maf team. Hier houden we naast van hard werken ook van gezelligheid, check vooral de Insta @lifeat12build maar eens.


12Build is een bedrijf waar beloftes niet loos zijn. We zijn echt wie we zeggen dat we zijn. Wij bieden jou een afwisselende stage met de vrijheid om jezelf te ontwikkelen met natuuuuurlijk een fijne stagevergoeding (300 euro) en twee ontzettend leuke marketingcollega’s (vinden we zelf dan hè).


12Build is een internationale organisatie. Dat betekent dat we niet alleen focussen op Nederland, maar ook op Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg, Oostenrijk en op nog veel meer landen tegen de tijd dat jij hier stage komt lopen. Voor jouw stage houdt dat in dat je ook content maakt voor die andere landen. Maar wees niet bang, je hoeft niet vloeiend Duits of Frans te spreken. We hebben gewoon een samenwerking met een vertaalbureau. Als je wél je talen wil bijschaven, is 12Build ook een goede plek voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Al klaar met lezen? Fijn. Ik ben wel klaar met schrijven. Help je me een handje vanaf september? Je weet me te vinden: SOLLICITEER!