Senior Developer

 • Development
 • Nijverdal, Netherlands

Senior Developer

Job description

Wil jij jouw vindingrijke expertise inzetten voor revolutionaire innovaties in de cloud? Heb je wat met de (internationale) bouwsector en tenminste 5 jaar werkervaring? Ben je ambitieus en wil je je analyserende skills laten gelden in ons professionele development-team?


Kijk hier alvast wat je te wachten staatInmiddels zijn we met meer dan 50 collega’s verdeeld over 2 kantoren en zijn we 5 producten, 12 jaar en 6 verhuizingen verder. De ‘ontwikkel-drift’ klotst hier tegen de plinten. Dat kan ook niet anders als je ‘hét offerteplatform voor de bouw’ wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op 12build.com.


Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden bouwbedrijven gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build.Mooi pand hè? Vinden wij ook!


Scaling up!

12Build groeit snel. Om die groei in goede banen te leiden en vooral niet over onze eigen benen te struikelen, gebruiken we de groeimethode Scaling Up. Je weet wel, van die Amerikaan Verne Harnish. We zijn nu halverwege om processen, communicatiestromen en vergaderritmes op de beste manier in te richten. Dit om te borgen dat we met de beste mensen de goede dingen doen en vervolgens die goede dingen goed doen.


In ons development team zijn we steeds bezig om ons eigen Saas platform uit te breiden en te verbeteren. Wij werken onder andere met PHP, Laravel, Docker, CI/CD, test driven development, AWS, Vue.js, Cypress en Scrum.


Requirements

Ons 12Build-team in Nijverdal is op zoek naar jou; een enthousiaste senior developer die Nederland’s grootste vraag- en aanbodsite voor de bouw graag een lift geeft. Wij bieden jou de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen door te voeren. Jouw job is het analyseren van data en technische ondersteuning van onze data-afdeling. Een onverzadigbaar team met een passie voor development helpt je naar de bovenste etage.


What's in it for you?

 • Een moderne werkplek waar je alle middelen en tools krijgt om je werk als een pro uit te voeren
 • Een toffe relaxruimte met o.a. pool tafels, tafeltennis en FIFA
 • Werken in een bedrijfscultuur waar openheid en transparantie (ook echt) op nummer 1 staat
 • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, lezingen en workshops
 • 12Build is aangesloten bij Compassion om armoede onder kinderen tegen te gaan. Als je dat wilt, word je gekoppeld aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek.
 • Een werkplek waar creativiteit en out-of-the-box denken zeer gewaardeerd wordt en je ook echt direct iets met je ideeën kunt gaan doen
 • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes, wel zo makkelijk
 • Een super gaaf onboarding proces


Robert van Bloem, Head of Development

''Ik werk al meer dan 10 jaar bij 12Build en heb elk jaar weer genoeg uitdagingen en groeikansen op uiteenlopende gebieden.

Er zijn altijd leuke nieuwe projecten om samen op te pakken. In combinatie met de positieve verbinding met collega's en klanten is dit voor mij een ideale werkomgeving.''


Mocht je voor jezelf een open deur willen creëren, dit helpt:

 • een georganiseerde, planmatige en flexibele teamplayer

 • een proactieve en zelfstandige werkhouding

 • analytisch, klantgericht en commercieel denkend en handelend

 • leergierig, technisch inzicht en graag op de hoogte blijven van de laatste technieken

 • iemand met een duidelijke technische visie en het vermogen om hierover te sparren met collega'sMocht je het idee hebben dat het zowaar allemaal klopt, dan zien we je sollicitatie met cv en motivatie graag verschijnen!