Skip to content

Support Specialist

Nederland, Overijssel, NijverdalSupport

Functieomschrijving

Wij zijn Team Support van 12Build en wij zoeken een gezellige collega die met een glimlach alle vragen van onze klanten en collega’s beantwoordt! Het doel is om Europa te veroveren en daarin heb jij een belangrijke rol. Samen met ons bouw je namelijk aan een sterke relatie met onze klant en help je ze met het behalen van hun doelen. Interesse? Lees snel verder!


Wat ga je doen?

De afgelopen jaren is onze afdeling (Customer Success) hard gegroeid. Op dit moment wordt een deel van de support werkzaamheden verdeeld onder het Customer Success-team. Doordat wij voorlopig niet van plan zijn om te stoppen met groeien, is het hoog tijd om het Support team uit te breiden. Omdat wij ook over de grenzen actief zijn zoeken we iemand die graag wil werken in een omgeving waar je de kans krijgt om te groeien en daarbij niet bang is om klanten ook in het Duits en Engels te woord te staan. Scholing op dit gebied is natuurlijk mogelijk, maar we gaan er wel vanuit dat je zelf al kennis hebt.


Met wie werk je samen?

Met Tamara en Tom! Dus je krijgt bonuspunten als je naam ook met een T begint ;-) Zij weten letterlijk alles van onze software dus ze kunnen je overal mee helpen. Daarnaast is Edwin verantwoordelijk voor de afdeling dus hij wordt je leidinggevende.

  • Tamara is de bazin van de knowledge base en zij is verantwoordelijk voor de maandelijkse updates die wij onze klanten sturen.

  • Tom kent alle (technische) ins & outs van ons platform. Daarnaast beheert hij de applicaties die 12Builders gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Met z’n drieën zijn jullie team Support. Dit team is onderdeel van de afdeling Success Management. Hierin werk je samen met onze Customer Sucess Managers, Product Managers en Product Designers om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dus wil je graag meedenken over hoe ons  platform zou moeten werken? Dan ben je binnen dit team op de juiste plek.


Over 12Build

Duizenden hoofdaannemers en bouwspecialisten in Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te delen. Inmiddels verloopt ruim 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. In de rest van Europa timmeren we flink aan de weg. We zijn al actief in Duitsland, België, Oostenrijk en Frankrijk en samen met jou veroveren wij heel Europa!


Meer weten? Bekijk dan de video hieronder en check ons cultuurboek!


Vereisten

Wat vragen we van jou?

  • Je bent een gezellige toevoeging aan het team;

  • Je hebt ervaring op het gebied van Support, liefst in een IT-omgeving.

  • Je spreekt goed Duits en Engels. Scholing op dit gebied is ook mogelijk.

Klinkt dit nou allemaal als muziek in je oren? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon voor deze functie. Vertel ons in je sollicitatie waarom we met jou het gesprek aan moeten gaan en met welk biertje we je blij maken op een vrijmibo. Tot snel!

Wil je een beeld krijgen van de dagelijkse praktijken binnen 12Build? Volg dan @lifeat12Build op Instagram en kom erachter dat we ook echt zijn wie we zeggen.

of